Boks training
De volgende stap

Fysiek en mentaal fitter

Naast een persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw fysieke belastbaarheid, coachen onze personal trainers je ook op het gebied van vitaliteit. Onze boks trainers in Alphen aan den Rijn maken in overleg met jou een persoonlijk plan op maat zodat je jezelf zowel fysiek als mentaal fit voelt.

Realistische doelen

Alles draait om jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Elk persoon is anders en verdient dan ook andere begeleiding.

Resultaatgericht

Bij Dock Blue ga je aan de slag met uitdagende trainingsprogramma’s om je te helpen afvallen, sterker worden, revalideren en meer.

Privé sportschool

Onze trainingen zijn uitdagend en effectief. Dit allemaal in de unieke prive sportschool van Dock Blue.
Ga aan de slag

Zet vandaag de eerste stap

Of je nu al jaren traint of nog nooit een voet in een sportschool hebt gezet, wij helpen je verder. Wij weten als geen anders dat ieder persoon en ieder lichaam anders is. Daarom maken onze boks trainers altijd een training op maat.

Plan proefles

Alle genoemde bedragen zijn indicatief en op basis van beschikbaarheid van de personal trainers. Tussentijds een jaar abonnement upgraden is altijd mogelijk, naar beneden kan alleen bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Alle genoemde tarieven zijn in euros en inclusief BTW

Kennismaken

Plan een gratis proefles

Ben jij ook op zoek naar een persoonlijke aanpak die effectief en leuk is? Zoek dan niet verder. Via onderstaande knop vraag je direct een gratis proefles of kennismakingsgesprek aan.
Vraag proefles aan