Ons concept
De volgende stap

Wij helpen personal trainers professionaliseren

Het klantenbestand van een personal trainer groeit en hij/zij is de drukke lokale sportschool ontgroeit. De personal trainer heeft een omgeving nodig die zorgt voor het maximale en die stimuleert. Een sportschool die aanvoelt alsof het zijn eigen sportschool is. Dat is wat Dock Blue is. Een eigen sportschool voor personal trainers

Dumbel

Een eigen sportschool

Je kan Dock Blue zien als de eigen sportschool voor personal trainers. Ze krijgen zelfs een eigen sleutel waarmee ze toegang krijgen tot het pand.

Geen hoge kosten

Geen hoge huur van een eigen ruimte of de investeringkosten van dure apparatuur. Met de pakketten van Dock Blue heeft een personal trainer hier geen omkijken meer naar.
Personal trainers

Doelen bereiken

Haal het maximale uit jouw trainingen door de rust, ruimte en professionaliteit die Dock Blue biedt.
Trainen wanneer ze willen

24/7 tot hun beschikking

Dock Blue kent geen openingstijden, de personal trainers mogen de sportschool betreden wanneer en hoe laat zij willen. Zo kunnen de personal trainers de flexibiliteit bieden die de klanten van tegenwoordig nodig hebben. Want zoals iedereen weet, de één traint nou eenmaal lekkerder heel vroeg in de morgen en de ander juist direct vanuit zijn werk. De personal trainer weet wat het beste is en kan dit dan ook bieden.

Kennismaken

Kom een keer langs

Wij laten graag zien waarom Dock Blue de sportschool in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer is waar een jij als personal trainer met jouw klanten moet komen trainen. Laat je gegevens achter, dan komen wij in contact.
Vraag gesprek aan