Personal trainer Zoetermeer
EEN SAMENWERKING VAN GROTE KLASSE

8 BASE – POWERED BY DOCK BLUE

De samenwerking tussen Dock Blue en 8 BASE heeft er voor gezorgd dat er nu een personal training gym staat in Zoetermeer waar je gewoon wil trainen! De eigenaar van 8 BASE Melisa is zelf een personal trainster maar andere personal trainers kunnen ook hún klanten trainen op deze plek!

Ben je op zoek naar een ervaren personal trainer in Zoetermeer om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt nastreven, de trainers staan klaar om je te ondersteunen op jouw fitnessreis. Laat je gegevens achter, dan plannen we een afspraak in.

Vrijblijvende proefles

Wat Dock Blue zo uniek maakt

Personal trainers

Een fantastische uitstraling

Want zeg nou zelf, het oog wilt ook wat. Daarom hebben wij gezorgd voor een sportschool die echt wat uitstraalt.
Dumbel

Extra ruimtes

Bij Dock Blue kan je onbeperkt gebruik maken van de ‘time-out’ corner en heb je zelfs beschikking over een eigen meeting ruimte.

Goed bereikbaar

Onze sportschool is perfect te bereiken en je hoeft nooit meer op zoek naar een parkeerplek. Wij hebben onze eigen parkeerplaatsen waar jij altijd gebruik van kunnen maken.

Kennismaken

Kom een keer langs

Onze sportschool in Zoetermeer biedt een inspirerende omgeving waarin je je kunt concentreren op jouw fitnessdoelen. Met geavanceerde apparatuur en een op maat gemaakt trainingsplan zullen onze trainers ervoor zorgen dat je het maximale uit elke sessie haalt.

Wij laten graag zien waarom Dock Blue de sportschool in Zoetermeer is waar jij moet komen trainen. Laat je gegevens achter, dan plannen we een afspraak in.
Vraag proefles aan