Personal training geven
De volgende stap

Wij helpen jou professionaliseren

Het klantenbestand van een personal trainer groeit en hij/zij is de drukke lokale sportschool ontgroeit. De personal trainer heeft een omgeving nodig die zorgt voor het maximale en die stimuleert. Een sportschool die aanvoelt alsof het zijn eigen sportschool is. Dat is wat Dock Blue is. Een eigen sportschool voor personal trainers

Bekijk pakketten
Dumbel

Een eigen sportschool

Je kan Dock Blue zien als de eigen sportschool voor personal trainers. Ze krijgen zelfs een eigen sleutel waarmee je toegang krijgt tot het pand.
Bekijk de locatie

Geen hoge kosten

Geen hoge huur van een eigen ruimte of de investeringkosten van dure apparatuur. Met de pakketten van Dock Blue heeft een personal trainer hier geen omkijken meer naar.
Bekijk pakketten
Personal trainers

Maak indruk op je klanten

Door de mooie uitstraling van Dock Blue maakt een personal trainer direct de juiste indruk en heeft hij de juiste apparatuur tot zijn beschikking.
Meld je aan
Trainen wanneer je wilt

24/7 tot jou beschikking

Dock Blue kent geen openingstijden, de personal trainers mogen de sportschool betreden wanneer en hoe laat zij willen. Zo kunnen de personal trainers de flexibiliteit bieden die de klanten van tegenwoordig nodig hebben. Want zoals iedereen weet, de één traint nou eenmaal lekkerder heel vroeg in de morgen en de ander juist direct vanuit zijn werk. De personal trainer weet wat het beste is en kan dit dan ook bieden.

Bekijk pakketten

Kennismaken

Kom een keer langs

Wij laten graag zien waarom Dock Blue de sportschool in Alphen aan den Rijn is waar een jij als personal trainer met jouw klanten moet komen trainen. Laat je gegevens achter, dan komen wij in contact.
Vraag gesprek aan