Personal training in Alphen aan den Rijn
De volgende stap

Fysiek en mentaal fitter

Naast een persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw fysieke belastbaarheid, coachen onze personal trainers je ook op het gebied van vitaliteit. Onze personal trainers in Alphen aan den Rijn maken in overleg met jou een persoonlijk plan op maat zodat je jezelf zowel fysiek als mentaal fit voelt.

Realistische doelen

Alles draait om jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Elk persoon is anders en verdient dan ook andere begeleiding.

Resultaatgericht

Bij Dock Blue ga je aan de slag met uitdagende trainingsprogramma’s om je te helpen afvallen, sterker worden, revalideren en meer.

Privé sportschool

Onze trainingen zijn uitdagend en effectief. Dit allemaal in de unieke prive sportschool van Dock Blue.
Ga aan de slag

Zet vandaag de eerste stap

Of je nu al jaren traint of nog nooit een voet in een sportschool in Alphen aan den Rijn hebt gezet, wij helpen je verder. Wij weten als geen anders dat ieder persoon en ieder lichaam anders is. Tijdens de intake doen wij een uitgebreide analyse en meten wij jouw fitheid.

Zo kunnen wij het perfecte trainingsschema voor je samenstellen & zie je binnen no time resultaat.

Plan proefles

Alle genoemde bedragen zijn indicatief en op basis van beschikbaarheid van de personal trainers.rnrnTussentijds een jaar abonnement upgraden is altijd mogelijk, naar beneden kan alleen bij een maandelijks opzegbaar abonnement.rnrnAlle genoemde tarieven zijn in euros en inclusief BTW

Kennismaken

Plan een gratis proefles

Ben jij ook op zoek naar een persoonlijke aanpak die effectief en leuk is? Zoek dan niet verder. Via onderstaande knop vraag je direct een gratis proefles of kennismakingsgesprek aan.
Vraag proefles aan
Begin vandaag nog met personal training

De plek voor personal training in Alphen aan den Rijn

Een sportschool in Alphen aan den Rijn waar personal trainers hun training kunnen geven. De juiste apparatuur en een mooie schone omgeving hebben. Een plek die zij zich thuis kunnen noemen. Zo kunnen zij zich richten op hetgeen wat echt belangrijk is, het behalen van jouw doelen.

Plan proefles