Get in touch

  • J. Keplerweg 10 U
  • 2408 AC, Alphen aan den Rijn

Krijg personal training bij Dock Blue

Ga voor het beste resultaat

Met de personal trainers die aangesloten zijn bij Dock Blue ga jij voor het beste resultaat. Word fit en blijf fit door goede personal training! Vind jouw personal trainer in Alphen aan den Rijn via Dock Blue. De stap naar fit worden was nog nooit zó makkelijk.

Personal training just got better

Waarom iedereen voor Dock Blue kiest

01.

Een motiverende plek

Een gloednieuwe sportschool waar jij met jouw personal trainer het beste uit jezelf haalt en sneller jouw doel bereikt.

02.

De beste personal trainers

Wij werken samen met de beste personal trainers in Alphen aan den Rijn en helpen jou om de beste personal trainer te vinden voor jouw doel.

03.

RXD Gear

Goede apparatuur is het halve werk. RXD Gear is dé leverancier voor kwalitatief hoogwaardige gym equipement. Het mooiste? Wij werken er mee.

04.

Alle faciliteiten op één plek

Van hoogwaardige gym apparatuur, tot échte barista koffie. Bij Dock Blue hebben we overal aan gedacht om het voor jouw en jouw personal trainer zo motiverend mogelijk te maken.

Dock Blue Alphen a/d Rijn

Alles om jouw doel te bereiken

Wij van Dock Blue bieden jou alle tools, van de beste RXD gym equipement tot heerlijke koffie. Alles om jou jouw doel te laten bereiken. Wij zijn er samen met onze Personal Trainers voor jou als een stok achter de deur. Let’s get sweaty!

I'm ready, Let's go!

Klaar om aan de slag te gaan bij Dock Blue? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier. Wij komen dan zo snel als mogelijk bij jou terug!

Inschrijfformulier

Kom in contact met Personal training krijgen

Klaar om in actie te komen. Samen met Personal training krijgen weten wij zeker dat dat gaat lukken! Laat jouw gegevens achter en kom in contact.

PT Contactformulier