Sylvester Lakenberg

Over Sylvester Lakenberg

Mijn naam is Sylvester, personal trainer, voedingscoach, groepslesinstructeur en fanatiek sporter. Al jaren ben ik fanatiek trainer en help ik mensen hun doelen te bereiken. 

Dit doe ik door middel van professionele trainingen die aansluiten op jouw kunnen en jouw doelstelling. Mijn motto is GET STRONG! Meer kracht of uithoudingsvermogen, je houding verbeteren of mentaal sterker worden. STRONG worden kan op elk vlak en dat bereiken wij samen.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. Als kind was ik enorm geïnteresseerd in allerlei soorten sporten, van ijshockey tot basketbal, van turnen tot freerunning en later kwam daar een grote interesse voor de (kick)bokssport bij. Kortom: geen sport is mij te gek.

Toen ik een keuze voor een vervolgopleiding moest maken, wist ik daarom al snel: ik wil van sport mijn vak maken. De MBO4 opleiding Sport en Bewegen was daarom een logische keus. Deze opleiding, waarin ik de specialisaties Fitnessinstructeur en Personal Training heb gevolgd, heeft mij een goede basis gegeven voor mijn verdere carrière in het sportvak. De afgelopen jaren heb ik me daarbij verder verdiept in het geven van groepslessen, zoals insanity workouts en hardlooptrainingen. 

Naast het geven van groepslessen ben ik me ook verder gaan specialiseren in het geven van personal training. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat de kracht van een sportieve lifestyle kan zijn en daarmee wil ik jou motiveren. Door mijn jarenlange samenwerking met diverse fysiotherapeuten kun je bij mij ook terecht voor training op blessurepreventie en nazorg bij blessures. 

Voor elke doelstelling heb ik een passende en persoonlijke oplossing. Verder ben ik onder andere geschoold in Mobility Trainer, OSPT Trainer (schouder optimalisatie) en Core trainer. Hiermee kan ik je helpen met onder andere stabiliteitsproblemen en mobiliteitsproblemen.

Ben jij er klaar voor om STRONG te worden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek!

Op zoek naar een personal trainer?

Vraag gratis proefles aan

Sylvester Lakenberg is een personal trainer die traint bij Dock Blue in Alphen aan den Rijn. Wij brengen jou graag in contact met de juiste personal trainer.
Proefles aanvragen

Expertises

  • Mobiliteitstraining
  • Stabiliteitstraining
  • Rompkracht- en stabiliteitstraining
  • Training op basis van het Helix-model
  • Schouderoptimalisatie