Tom Dieben

Over Tom Dieben

Mijn naam is Tom Dieben, 25 jaar en al meer dan zes jaar met veel enthousiasme werkzaam als Personal Trainer.

Het begon voor mij op ongeveer zestienjarige leeftijd met push-ups en optrekken, waarna ik al gauw de sportschool op ben gaan zoeken. Na een sport opleiding te hebben gevolgd met de specialisaties ‘Fitness en Health’ en ‘groepsles instructeur’ ben ik direct in de sportschool gaan werken. De waardering die je krijgt van klanten na het behalen van gevarieerde fysieke doelstellingen of het stimuleren van een gezonde leefstijl is iets waar ik heel veel voldoening uit haal.

Om deze gevarieerde fysieke doelstellingen te behalen ga ik pragmatisch en empatisch te werk. Na een workout vind ik het mooi om te zien hoe klanten verbaasd kunnen zijn over hun eigen kunnen. Door jezelf uit de ‘comfort zone’ te halen maak je jezelf fysiek en mentaal sterker. Doordat ik zelf ook aan kracht-en conditietraining doe kan ik mijn eigen ervaring toepassen in de praktijk een een luisterend oor bieden bij diverse vragen.

Om de laatste twijfels weg te halen sta ik er altijd voor open om een bak koffie (of thee) te doen of een gratis proefles in te plannen!

Op zoek naar een personal trainer?

Vraag gratis proefles aan

Tom Dieben is een personal trainer die traint bij Dock Blue in Alphen aan den Rijn. Wij brengen jou graag in contact met de juiste personal trainer.
Proefles aanvragen